Ábelův mlýn zval na jarmark a SLUNCE VŠEM pozvání přijalo...

21.05.2015 21:29

Oblíbená restaurace Ábelův mlýn v Dolánkách není „jen“ restaurace, byť vyhlášená. V sobotu 9. května se zde uskutečnil již 3. ročník „Nejen řemeslných trhů“. Na louce u potoka vedle mlýna se sešli výrobci zajímavého zboží, byly připraveny výtvarné dílny a také divadlo pro děti. Součástí trhů byl i charitativní second hand, Jehož výtěžek byl darován právě našemu spolku.

„ Dalo by se říci, že už se jedná o tradici. Pořádala jsem tzv. Bazárek se svojí kamarádkou Zuzanou Richtrovou už v loňském roce nejen v Dolánkách, ale i před Vánoci v TSC hale v Turnově. Baví nás to a můžeme alespoň trochu pomoci a přispět potřebným“, uvedla Martina Karásková.

Trhů se se svým stánkem zúčastnil i samotný spolek. Výtěžek jak z prodeje second handu, ale i antikvariátních knih či výrobků klientů a přátel spolku bude využit pro potřeby CDS SLUNCE VŠEM.

Chceme tedy alespoň touto formou poděkovat paní Martině Karáskové a Zuzaně Richtrové za nezištně věnovanou energii a volný čas na podporu našeho spolku a asistentkám CDS Soně Šťastné a Jarmile Bažantové za celodenní prodej našich výrobků.(I když všechny trhovkyně tvrdily, že je to bavilo, v Dolánkách že vládla fantastická atmosféra a žádné díky nechtějí…). Přesto děkujeme.   

 

Zpět