Děkujeme, že jste na nás nezapomněli ani v roce 2019

26.01.2020 09:00

Spolek SLUNCE VŠEM a Centrum denních služeb SLUNCE VŠEM v roce 2019 podpořili a velké poděkování patří: Libereckému kraji (dotace na poskytování služeb v obecném hospodářském zájmu a z rozpočtu Libereckého kraje z finančních prostředků MPSV a investiční dotace) a městu Turnov (poskytnutí vyrovnávací platby v obecném hospodářském zájmu).

Dále se na podpoře naší činnosti podíleli: Nadace B. J. Horáčka Českému ráji, města Mnichovo Hradiště a Semily, obce Pěnčín a Ohrazenice, spolek Radosti z Kacanov a spolek Divadelních ochotníků z Rovenska pod Troskami. Firmy: KAMAX Turnov, Optika Jičín – Jiří Bíma, Řeznictví Tomáše Hudce, Turnov, Květiny u Marušky, Ohrazenice, MT OIL Pěnčín, Ovocnářská farma Thoř Pěnčín.

Jednotlivci: MUDr. Martin Hrubý, MUDr. Jana Čepková, Mgr. Martina Pokorná, MUDr. Vladimír Brunclík – všichni z Turnova. A v neposlední řadě zaměstnanci firmy KAMAX Turnov.

Na závěr bychom chtěli poděkovat za velkou obětavost členům a příznivcům spolku SLUNCE VŠEM. A mnohým, kteří přijdou a třeba donesou maličkost, něco pro radost nebo jen zazvoní a zeptají se, jestli něco nepotřebujeme. To je totiž obrovská věc, chtít dělat něco pro druhé. Děkujeme, že nám pomáháte.

Marcela Kurfirstová, statutární zástupkyně spolku SLUNCE VŠEM
Bohuslava Charousková, vedoucí CDS SLUNCE VŠEM

SLUNCE VŠEM, zapsaný spolek je poskytovatelem sociálních služeb pro dospělé těžce mentálně postižené s autismem i s poruchami chování. Své služby nabízí ve vlastním objektu v turnovské Brigádnické ulici v Centru denních služeb.

 

 

Zpět