SLUNCE VŠEM DĚKUJE

08.08.2015 18:37
n201508081553_sso_55_015_sluncevsemMožná to znáte. Postaví se nový dům, nastane těšení a radost. Věcem se hledá místo, které by jim nejvíce slušelo… A pak to přijde: „Tohle se už nikam nevejde!“ Či okřídlené dle pana Nerudy: „Kam s tím?“ Zvlášť, když dům obklopuje zahrada a i na ní je zapotřebí nějaký nábytek, hrací prvky, sekačka a další věci, které nejdou jaksi kam uskladnit. Tak přesně to se stalo i nám. Oslovili jsme proto několik firem, společností a soukromníků s prosbou o finanční podporu na stavbu zahradního mobilního domku. Nikdo z oslovených neodmítl a my bychom jim rádi alespoň touto formou vyjádřili svůj dík.

n201508081553_sso_56_015_sluncevsemPodpořili nás: ONTEX CZ, Turnov, KAMAX, Turnov, TopDesign Stavby, Vlastibořice, OPTIKA Jiří Bíma, Jičín, MUDr. Vladimír Brunclík, Turnov, obce Ohrazenice a Vlastibořice, MT Oil, Pěnčín a Dornova metoda masáže, paní Millerová z Odolenovic.
Domek zhotovila a postavila firma Aquafun s. r. o., Károvsko, která nám na jaře dělala i instalace na zahradě a lavičky.  Děkujeme touto cestou i jednateli firmy Ondřeji Šabakovi a panu Vondrákovi. Usoudili totiž, že když máme venkovní lavičky, určitě by se nám hodil i stůl, a tak nám ho formou sponzorského daru přidali.

Děkujeme, že nám pomáháte.
Bohuslava Charousková, vedoucí Centra denních služeb SLUNCE VŠEM

Ještě pod čarou: Nějaké peníze ještě chyběly, čas běžel, domek jsme opravdu potřebovali, a tak chybějící částku (dvanáct tisíc) vybrali všichni zaměstnanci CDS SLUNCE VŠEM mezi sebou. Děkujeme tedy i sami sobě…

201508081553_sso_57_015_sluncevsem

 

Zpět